10 comments on “Mai sajtómerítés (PC Gamer, IGN, Ten Ton Hammer, GameSpot)

 1. Így első olvasatra még a “negatív” kritika se volt negatív… legfeljebb azt mondta, kicsit több a sztori a másik játékban. Eddig talán wow votl az utolsó olyan játék ahol ennyire nem lehtetett rosszat olvasni róla indulás előtt/kor.

 2. “Vannak benne instákkal előadott történetek, mint a TOR-ban, amelyekben szerepjátszani lehet (bár sokkal, sokkal kevesebb van belőlük, mint TOR-ban, ahol lépten-nyomon belebotlasz ezekbe).”

  A TOR instáiról azt kell tudni, hogy az első, PR instában, amit sokat mutogattak, valóban sok párbeszéd van, de aztán a többiben 2-3 alkalommal állsz meg pár mondat erejéig, de azoknak is egy része csak annyi hogy egy számítógépen be kell pötyögnöd valamit… Szóval ezen a lépten-nyomonon azért felnevettem. Ha GW2-ben ennél kevesebb párbeszéd van az instákban, akkor nincs is.

 3. Szánalmas troll. Ezerszer jobb trollokat ismerek.
  Amúgy ez nem is igazi kritika, ez a tipikus tahó troll.
  Sajnálom ,hogy van ideje ilyenekre. :D Kis 12 éves vagy vki 12 éves aggyal. ^^

  • én is várom hogy kapjak keyt. 3 an vagyunk testvérek, mind3an jelentkeztünk és reménykedünk hogy valameikünk kap 1 béta keyt, és akkor máris 3 an tudunk játszani 1 accounton :))

   • Szalagcím pár nappal később: “Testvér gyilkosság Küküllőrekettyén! Videójátékon vesztek össze a fiúk!” :D

 4. Ehhez a TOR témához annyit tudnék hozzáfűzni, hogy habár én hangsúlyozom NEM játszottam vele, elég sok anyagot néztem róla és olvastam is pár cikket. Amit én láttam az az, hogy egy nagyszerű történet, mellé egy közepes, sablonos MMO játékmenet és harcrendszer. Ez mind szép és jó egy RPG-nek, de nem egy MMO-nak… Nekem az jött le az egészből, hogy a Bioware fogott egy rpg-t, hozzácsapott egy közepes pvp-t meg egy-két apróbb MMO elemet, aztán ennyi volt, ma már ez kevés. Véleményem szerint csinálniuk kellett volna egy Kotor 3-at azt jóvan, de, hogy még havidíjat is kérjenek érte… UFF

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s